Wij staan klaar om jou als beroepschauffeur met Code 95 nascholing te helpen.

Code 95 Zeeland heeft 1 doel; dat jij als beroepschaffeur de komende 5 jaar verzekerd bent van de juiste kennis en je die weet toe te passen in de praktijk. Daar gaan we voor. Elke dag!

Training van toppers uit het bedrijfsleven

Naast eigen trainers op het gebied van verkeersopleiding hebben wij ook de toppers uit het bedrijfsleven om jou de beste bijscholing te geven.

Trainers die jou de belangrijkste facetten bijleren. Die zorgen dat het beklijft. In een ongedwongen sfeer. Met puntige toelichting en uitleg. Waar je ruimte hebt om door te vragen. Waar iedereen op zijn of haar tempo de training kan volgen. Met voldoende naslagwerk in het vooruitzicht. Dat is de manier waarop onze trainers/cursusleiders/instructeurs te werk gaan.

Code 95 nascholingscursussen geven is onze core bussiness

En dat betekent dat we dit met volle aandacht willen en doen. Daar heb jij als vrachtwagenchauffeur of buschauffeur het meeste aan. Volledige aandacht voor jou en de Code 95 lesstof die wij aanbieden zodat je veilig en met vertrouwen de weg op gaat.

Onze cursusleiders

Dit zijn enkele van onze professionele cursusleiders voor Code 95 nascholing

Een selectie van onze cursusleiders vind je hier. 

Neem contact met ons op

Kantoor

Octrooiweg 3, 4538 BP, Terneuzen

Trainingslocatie

Octrooiweg 1, 4538 BP, Terneuzen

telefoonnummer

06 2244 00 19

E-mailadres

info@code95zeeland.nl

Meest ervaren

Onze opleidingen bij Code 95 Zeeland worden gegeven door toppers uit het vak. Alles met als doel jou weer genoeg kennis mee te geven voor de komende 5 jaar.

Vele extra's

Volop gelegenheid tot het stellen van vragen via telefoon, e-mail en tijdens de opleidingsdag. Inclusief koffie, thee en een goede lunch. En nog meer!

Meld je nu aan voor je nascholingscursus en voorkom onnodige boetes.